vitaliteit ck1 Vitaliteit
Voeding
Mijn vitaliteit wordt danig op de proef gesteld na een miskraam in 2019. Ik krijg ernstige ischias klachten en kan op een gegeven moment alleen nog maar plat op bed liggen. Een donkere periode, waarin ik momenten heb dat ik me afvraag of ik ooit nog onbevangen kan bewegen.
Citroenkuren, sapvasten weken, Ayurvedische darmspoelingen, bleekselderijsap, leverreinigingen, 90 dagen zonder suiker, bioresonantie, accupunctuur, energetische behandelingen, plantmedicijnen, cacao ceremonies, zweethutten, ijsbad, ik heb het allemaal gedaan….het begon met de zoektocht om mijn migraine en hooikoorts te helen en ik heb ontzettend veel geleerd over verschillende geneeswijzen, hoe mijn lijf functioneert, wat wel en niet werkt voor mij, maar bovenal dat er niet 1 wondermiddel bestaat, maar dat het hem zit in balans vinden. Detox - Heling
Naar Voeding Iets anders wat me enorm heeft geholpen is het krijgen van een massage. Toen ik R leerde kennen gaf hij te kennen een shiatsu opleiding te volgen. Op onze eerste date gaf hij mij een shiatsu behandeling. Niet een beetje aaien, maar werkelijk vol overtuiging alle drukpunten langs. Outch, ik wilde me uiteraard niet laten kennen, maar ik had al mijn aandacht nodig om te kunnen blijven ontspannen en dat is nou precies de clue. Middels alle ontvangen massages leerde ik steeds beter te ontspannen tijdens pijn, in overgave te gaan. Het was werkelijk een geweldige voorbereiding op de 3 bevallingen die ik heb doorstaan.

Uiteindelijk na veel geduld, beweging, massage en goede voeding ben ik na zo’n 9 maanden weer opgekrabbeld en kon ik weer ‘meedoen’.
Masseren
Dat is nou juist wat ik wel moet blijven doen volgens R. Stil in bed liggen gaat me niet verder helpen en hoeveel moeite en energie het ook kost, ik sta op en zoek naar rustige bewegingen die me verder helpen. Ik zorg dat ik blijf wandelen in de buitenlucht.

Ik ging nog meer beseffen hoe afhankelijk we zijn van ons lichaam, ons voertuig. Hoe raar het is dat we onze auto elk jaar voor een apk laten keuren en we ons lichaam voor lief nemen.
Waar ik eerder altijd heb gesport om vooral een slank en sterk lijf te houden, moest ik nu in overgave. Mijn lijf moest herstellen, ik moest in mijn lijf aanwezig blijven, zo voelde het, om te healen op dieper niveau. Mijn lijf juist helemaal accepteren in plaats van vinden dat het weer moest worden toen ik 18 was. Mijn lijf koesteren, want het had maar liefs 4 kinderen gedragen. 3 zijn kerngezond ter wereld gekomen en 1 bleek in een vroeg stadium niet meer te leven. Mijn lichaam vroeg me hierbij stil te staan.
Bewegen
ck1 voeding Vitaliteit
Voeding
Ingredienten ...

koken

no-©2022 any year...

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?